Услуги

Какво можем да Ви предложим?

Консултиране

Всеки проект има полза и може да се облагодетелства, когато получи безпристастен поглед отвън. Ще създадем платформа за Вас, с която да посстигнете целите си в дългосрочен план. Нека поговорим за това!

Изпълнение

Предпочитате да се доверите на нашия опит? Нашите експерти покриват широк спектър от приложения. Много малко вероятно е да не можем да Ви помогнем.

Човешки ресурси

Чувствате се по-добре, когато работите със свои собствени ресурси? Ние сме насреща, за да Ви свържем с висококвалифицирани фрийлансъри, или постоянни служители, и Ви помогнем в селектирането на правилните кандидати и сключването на договори.

Изграждане на собствен ресурси

VMware, Hewlett Packard, SAP, както и много други, вече го направиха. Желаете да се възползвате от отличните условия в България? От атрактивния пазар на труда с високо квалифицирана работна сила? Oт благоприятния климат за инвестиции и бюрокрация сведена до минимум? Ще ви помогнем във всеки един етап от плана Ви, свързан със създаване на Ваша независима компания или отваряне на български клон. Ще осъществим и ще Ви помогнем с комуникацията с местните власти, ще отговорим на Вашите данъчни въпроси и ще Ви помогнем с набирането на персонал, настаняването му, както и за създаването и утвърждаването на процесите, от които се нуждаете, за да интегрирате успешно Вашия нов български екип в структурите на Вашето предприятие.