Компания

Хората в Cantanea разработват уеб и други приложения, от 2007 г. нататък за клиенти от цял свят. Стартирала само с кодиране, в момента компанията предлага пълна гама от услуги за разработка на софтуер, включително за осигуряване на качеството, многоезична документация, интернационализация, локализация, управление на проекти и продукти.

Нашата цел е да предоставим отлично обслужване на нашите клиенти. Ние вярваме силно, че това е възможно само когато се стараем да бъдем добри и коректни работодатели на хората, които правят нашия успех възможен.

Правим всичко възможно да бъдем перфектни работодатели, не само с отлично заплащане , но също така даваме възможността на нашите служители да участват в успеха на компанията, като предлагаме над средния брой платена отпуска, допълнително здравно осигуряване, справедливи условия и много други детайли, които правят работата в Сantanea приятна.

Също така вярваме, че производството на софтуер е творчески процес и творчеството изисква свобода. Нашият екип в Сantanea има свободата да измисля и създава находчивите и креативни решения, които нашите клиенти очакват.

Cantanea се намира в сърцето на българската столица София, на две минути пеша от спирката на метрото при Софийския университет, точно между Княжеската и Борисовата градина от едната страна и най-емблематичната улица на София - Цар Шишман, от друга. Вижте на картата!

Клиенти

Corporate Design

Want to use cantanea branding? See our Corporate Design page.